24 Aralık 2014 Çarşamba

Evde Networking

Networking - Tanışma, Tanıştırma ve Tanınma Sanatı

Evde network işi yapan ve network işini merak eden bu işten gelir elde edenlere aynı zamanda gelişim   kişiler arası diyolog geliştiren kişisel gelişim kitabı okumak istermisiniz?
Evet sonuç sizdeki tanışma takıntıları yenmekse okumanızı tavsiye derim.

Tanımadığınız insanlarla nasıl rahatlıkla tanışabilir ve işbirliği yapabilirsiniz?!

Girişimciliğin Altın Kuralları ortak yazarı Ertuğrul Belenden, dünyada son dönemde başarının formülü olarak bilinen, Networkingle ilgili Türkiyede yazılan ilk eser.

Networking kitabı, iş dünyası ve sosyal yaşantınızı hayalleriniz doğrultusunda, ilişkilerle tasarlamanın önemine dikkat çekiyor. Hedeflerinize, ancak diğer insanlarla kurduğunuz güçlü bağlantılarla ulaşabileceğiniz fikrini ve bu süreçte Tanışma, Tanıştırma ve Tanınmanın inceliklerini ele alıyor. Networking bugüne kadar duyduğunuz pek çok şeye temas ediyor; iletişim, vücut dili, etkili konuşma, iş geliştirme, kariyer planlama, satış teknikleri, motivasyon, insan kaynakları, liderlik... Networkingi farklı kılansa; tüm bildikleriniz ve bu kitapta yeni duyacaklarınızı, doğru zaman, doğru mekân ve en önemlisi doğru çevreyle değerlendirdiğinizde yaşamınızda hemen hissedeceğiniz değişim olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder